Eladó családi ház Pécel 79 900 000 Ft

Leírás

Árcsökkenés!! 83 MFt helyett most CSAK 79,9 MFt!!
Megvételre kínálunk Pécel csendes, régi Kelő részén egy 605 m² telekre épült, 160 m² -es, 2 lakásos, önálló, összközműves családi házat. A vásárláshoz a CSOK + igénybe vehető!!

A földszinti lakás hasznos alapterülete 100 ²m, amelyben előszoba, 3,5 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba. toalett és közlekedő található. A fa nyílászárók redőnnyel ellátottak a szobákban laminált parketta, a többi helyiségben járólap burkolat található. A nappaliból, közvetlen kijárat van a hátsó kertbe.

A tetőtéri lakás külön bejárattal, külső feljáróval rendelkezik, előszoba, konyha, fürdőszoba, kamra és 1,5 szoba került benne kialakításra. Tavaly ebben a lakásban műanyag, hőszigetelt üvegezésű nyílászárók kerületek beépítésre. A szobákban laminált parketta, a többi helyiségben járólap burkolat található.

A ház alápincézett, amelyben 4 helyiség került kialakításra, innen közvetlenül is van feljárat a földszinti lakásba a kamrán keresztül.

A két lakáshoz egy villany, egy gáz és egy vízmérő tartozik, jelenleg csak együtt szabályozható a hőmérséklet a két lakásban. Az ingatlan rendelkezik gáz és vegyes tüzelésű kazánnal is. A beépített bútorok a vételár részét képezik.
Az alaprajzok kizárólag tájékoztatási célúak, nem szakrajzok.

A tömegközlekedés jó, van helyi járat, vonat, illetve a 169E busszal az Örs vezér térre közvetlen bejutás lehetséges. Az az M0-ás pár perc alatt elérhető. Általános iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség adott, valamint Maglódra van közvetlen AUCHAN járat is.

Az ingatlant ajánlom kétgenerációs családoknak, befektetési, illetve vállalkozási célra egyaránt.

Az ingatlan irányára: 79. 900 000 Ft

Hitel ügyintézésben irodánk bankfüggetlen munkatársa díjmentesen segítséget nyújt, a vásárláshoz, igény szerint jogi hátteret is biztosítunk.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kivételes lehetőség jöjjön el, nézze meg, lássa meg a benne rejlő lehetőségeket. Kérem, hívjon bizalommal akár az esti órákban is!

Családi ház részletei

Ár: 79 900 000 Ft
Méret: 160 négyzetméter
Azonosító: 11356560
Irodai azonosító: A1395
Telek: 605 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Kor: 21-50 éves
Egész szobák: 4
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Pince

Térkép