Eladó családi ház Kerepes 48 000 000 Ft

Leírás

Eladó Kerepes csendes részén egy 524 m²-es, összközműves telken épült Nettó 80 m²-es, felújítandó családi ház, sok lehetőséggel!

A ház a 60-as években épült, majd 1972-ben egy helyiséggel kibővítésre került, ekkor nyerte el mai formáját. Az eredeti épület kádár kocka egy főfallal, így könnyedén átalakítható a mai kor elvárásainak megfelelően. Szükség esetén a bővítés lehetséges fölfelé a beton födémnek köszönhetően, illetve hozzáépítéssel is.

Az épület jelen állapotában is lakható, mostani kialakítása előszoba, nappali, két szoba, amelyek külön bejárattal rendelkeznek, viszont egymásból is átjárhatók, kamra, fürdőszoba, közlekedő és konyha. A szobákban, fürdőben és konyhában gázkonvektorok található, gáz bojler szolgáltatja a meleg vizet. Jelenleg három kémény található az épületben.

A belmagasság 2,75 m

Új tetőszerkezetet kapott az épület a 90-es években, amelyre a régi, ám ma is kiváló állapotú cserepek kerültek vissza.

A telken található egy 18 m²-es téglából épült aknás garázs, valamint egy 10 m²-es szintén téglából épült melléképület, amely alatt pince került kialakításra.
Az alaprajz kizárólag tájékoztató jellegű, nem tervrajz, vagy szakrajz!

A környék ellátottsága jó. Bölcsőde és Általános iskola 15 perc, Óvoda 25 perc séta távolságra megtalálható. Bevásárlási lehetőségek, gyógyszertár, felnőtt és gyermek orvosi rendelő, fogorvosi rendelés gyalogosan 10 – 13 perc alatt elérhetők. A Kistarcsai Flór Ferenc kórház 10 perc autóval. A városban focipálya, játszótér, edzőterem, pékség, pizzéria, posta, fodrász szintén rendelkezésre áll.

A HÉV állomás 12 – 13 perc séta, amellyel Gödöllő illetve az Örs vezér tér kényelmesen elérhető, az M0 pár percnyire található.

Az ingatlan irányára: 48. 000 000 Ft

Az ingatlan vásárlásához CSOK + igénybe vehető a feltételek megléte esetén.

Hitel ügyintézésben irodánk bankfüggetlen munkatársa díjmentesen segítséget nyújt, a vásárláshoz, igény szerint jogi hátteret is biztosítunk.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kivételes lehetőség jöjjön el, nézze meg, lássa meg a benne rejlő lehetőségeket. Kérem, hívjon bizalommal akár az esti órákban is!

Családi ház részletei

Ár: 48 000 000 Ft
Méret: 80 négyzetméter
Azonosító: 11365302
Irodai azonosító: A1399
Telek: 524 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújítandó
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Konvektoros
Fűtés módja: Gáz
Kor: 50 évesnél régebbi
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Melléképület
  • Padlás
  • Pince
  • Terasz

Térkép