Eladó családi ház Csömör 79 900 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálok egy kivételes ingatlant, amely nem csak otthont, de egy teljes életmódot is kínál. Csömörön (Pest megye) a faluközpontjában eladó egy 800 m2-es telken, 82 m2-es 4 szobás önálló családiház, 38 cm ikersejt téglából készült, külső felületén hőszigetelő vakolat található.
A Ház: összkomfortos, a fűtésről gázcirkó gondoskodik, a melegvizet villanybojler biztosítja (ami éjszakai áramról működik)
A telken belül található egy rendezett kert, amely magába foglal egy praktikus garázst, egy fedett tárolót, egy fúrt kutat, valamint állatbarát létesítményeket: egy istállót, karámot és tyúkólt.
Az ingatlan tökéletes választás azok számára, akik szeretnék élvezni a vidéki élet nyugalmát és szépségét, miközben nem mondanak le a kényelemről és Budapest közelségéről.
A telket szolgalmi úton közelíthetjük meg (ügyvédi megosztással)
Az ingatlan a falu központjában található, minden fontos létesítmény, iskola, óvoda, boltok, önkormányzat, buszmegálló, orvosi rendelő, HÉV megközelíthető 5-10 perc sétával.
A házról: korának megfelelő állapotban lévő családi ház, ami felújítást igényelhet! A földszinten található egy tágas nappali, egy kényelmes szoba, egy konyha, egy fürdőszoba, valamint egy előtér és egy előszoba.
A tetőtérben további két szoba került kialakításra, tökéletes választás nagyobb családoknak vagy akár munkaszoba, illetve vendégszoba funkcióra is.
Közlekedés :
HÉV 30 perc az Örs Vezér Tere
Helyi buszjárat 20 percenként indul az Örs Vezér Térre.
Az ingatlan ára 79, M Ft
Megtisztelő hívását vagy üzenetét fogadom a hét minden napján, akár az esti órákban is.

Családi ház részletei

Ár: 79 900 000 Ft
Méret: 82 négyzetméter
Azonosító: 11365303
Irodai azonosító: A1400
Telek: 800 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Kor: 21-50 éves
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép